Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Jonsen Island
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Jonsen Island

40 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Jonsen Island
Jonsen Island herenkleding

De geschiedenis van het merk Jonsen Island gaat terug tot april 2008, Thomas Cantoni was op bezoek bij een fabriek in Zuid-Californië en daar trok een oude surfplank zijn aandacht. Op de surfplank stond een versleten ontwerp van een octopus met daarbij de tekst: Jonsen Factory, Tailor Surftrunk, 1973 California. Dit logo is vervolgens door Thomas opgepoetst en verworden tot wat het vandaag is: een prachtig Frans surfmerk met een eigen identiteit.

Jonsen Island, heeft als doel duurzame, comfortabele kleding te maken. Daar slagen ze heel goed in, de kleding heeft een heerlijk draagcomfort en is van een uitstekende kwaliteit.

Jonsen Island bij De Heren van 0314

Bij De Heren van 0314 kun je gemakkelijk en snel Jonsen Island herenkleding online kopen. Dankzij de ruime keuze aan stijlen, kleuren en maten, vind je altijd iets dat bij je past. Kies uit Jonsen Island t-shirts, Jonsen Island shorts , Jonsen Island truien of Jonsen Island caps. Bovendien heb je de mogelijkheid om de kleding te passen in de winkel, zodat je zeker weet dat het goed zit.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek De Heren van 0314 en ontdek de Jonsen Island herenkleding die perfect bij je past!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.