Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

VERZENDING & LEVERING


•Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld dan streven wij erna om het dezelfde dag aan PostNL of DHL over te dragen. Zodra je bestelling door het pakket punt ontvangen is ontvang je een track and tracé in je mailbox

•Uit welke bezorgopties kan ik kiezen?
Wij verzenden onze bestellingen met Post NL of DHL.

•Leveren jullie ook in het buitenland?
Wij leveren enkel in Nederland, België en Duitsland.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorgd?
Heb je de bezorger gemist? Geen zorgen! Wanneer je niet thuis bent om je pakketje in ontvangst te nemen, dan probeert de bezorger jouw bestelling bij de buren af te geven. Als dit ook niet lukt, dan bezorgd PostNL of DHL het bij de dichtstbijzijnde DHL. Met het afhaal bericht dat je in je brievenbus hebt gekregen of per e-mail hebt ontvangen, kun je jouw pakketje bij de aangegeven afhaal locatie ophalen.
Je hebt zeven dagen de tijd om je pakketje bij de aangegeven PostNL locatie of DHL locatie op te halen. Als je het pakketje niet binnen zeven dagen ophaalt, dan wordt het pakketje naar ons teruggestuurd.

•Wat moet ik doen als mijn pakketje nog niet geleverd is?
PostNL en DHL streven ernaar om jouw bestelling binnen een werkdag te bezorgen. Is je bestelling na drie dagen na de verwachte leverdatum nog steeds niet afgeleverd?
 
Neem dan contact met onze klantenservice op.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.