Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Hi-Tec
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Hi-Tec

11 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Hi-Tec
Hi-Tec sneakers
Hi-Tec sneakers zijn ontstaan in Engeland. Gestart in 1974 met het idee om een innovatieve schoen te ontwerpen voor het squashen. Het belangrijkste was dat deze schoenen comfortabel, sportief en licht zouden zijn.

De eerste Hi-Tec schoenen werden ontworpen en geproduceerd vanaf de jaren ’80. In de tussentijd had Hi-Tec al flink wat ervaring opgebouwd met het ontwerpen van comfortabele heren sneakers en dames sneakers. De eerste hardloopschoenen waren dan ook een doorslaan succes. Tijdens de marathon van London droeg al meer dan 20% Hi-Tec hardloopschoenen.

De outdoorwereld is waar Hi-Tec tot op de dag van vandaag goed vertegenwoordigd is. De missie van Hi-Tec: de wereld buiten krijgen is tot op de dag van vandaag actueel. Hi-Tec is uitgegroeid tot een van de grootste merken in de sport en zijn sterk vertegenwoordigd in het Engelse voetbal, Wimbledon en andere outdoor-events.

Hi-Tec HTS Shadow
De Hi-Tec Sneakers worden anno nu onder de noemers HTS74 op de markt gebracht, met groot succes want deze sneakers vullen een gat op in de huidige markt. Wij zijn dan ook erg trots dat ze in onze winkel te verkrijgen zijn!

Bij De Dames & Heren van 0314 is de HTS Shadow volop verkrijgbaar is diverse kleuren. De schoenen van Hi-Tec zijn unisex en vallen op maat. Wij hebben de maten in onze webshop opgedeeld in van maat 36 tot maat 41 bij Hi-Tec dames en van maat 42 tot maat 46 bij Hi-Tec heren

Hi-Tec sneakers bij 0314Mode
Hi-Tec sneakers stijlen: Sneakers zijn zonder twijfel één van de favoriete schoensoorten. Hi-Tec sneakers zijn bij uitstek comfortabel en vanwege het tijdloze design zijn ze het gehele jaar volop te combineren. In de zomer zijn Hi-Tec sneakers voor dames te combineren met een jurkje en in de winter draag je Hi-Tec sneakers voor dames met een donkere pantalon.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.